Forside
  Projekt Jagten på glæden
  Baggrundsviden
  Casehistorier
  Test af glæden
Den gule glæde
  Den grønne glæde
  Den røde glæde
  Den blå glæde
  Presseomtale
  Lise Kissmeyer
  Booking af foredrag
  Køb bogen
  Videoer
  Find mere viden
 
 

den grønne glæde

SKRIV INDLÆG:
- KOM MED DINE DAGLIGE ERFARINGER MED DEN GRØNNE GLÆDE
- HVAD VIRKER OG HVAD VIRKER IKKE?

1. Kommentar:
Hvordan stimulerer man ”anti-janten” og finder balancen, så de unge ikke bliver overmodige og tror for meget og har urealistisk billede af dem selv og deres formåen, og så de ikke mister fodfæste, når man prøver at fortælle dem, at de skal tro på, at de kan ”gå hele vejen”?

                                                                    (Lise Kissmeyer, forfatter)

2. Kommentar:
Har vi et problem her i DK med vores kultur, som Peter Gade eksempelvis mener, og vi danskere er alt for gode til at sørge for, at der med janteloven hverken er nogen, der tror de er noget – og er vores kultur samtidig sådan, at den ikke fremelsker typer, der er fanden i voldske nok til at forfølge deres drømme og sætte store ambitioner op.

                                                                (Lise Kissmeyer, forfatter)

KOMMENTER TIDLIGERE INDLÆG

ARKIV TIDLIGERE INDLÆG

 

Det at konkurrere er kæmpe stort for mig. Hvis mit forhold til træneren er godt nok, og jeg samtidig er i daglig konkurrence med mig selv og dem, jeg er oppe imod, kan det få mig til at løbe, hvorhen det skal være. Der er ingen grænser for, hvor det kan få mig hen.”

Peter Gade, badmintonspiller

En god klubtræner skal lave sjov træning – men han skal først og fremmest selv være et åbent menneske. Der skal være plads til alle mennesker, og de skal have det rart med at komme der. Du kan lave mange gode træninger, men hvis ikke der er et rart miljø, er det ligegyldigt. Det vigtigste for spillerne er, at de kan mærke, at du kan lide dem og vil hjælpe og støtte dem.”

Ulrik Wilbek
landstræner – håndbold

20

”Det må ikke komme dertil, at de gør det for pengenes skyld. Derfor siger jeg til de unge, jeg møder i vores camps, at hvis drømmen er berømmelse, biler og penge. Så glem det. Det må aldrig være drivkraften. Drivkraften skal være, at de vil ud på banen, score, spille, drible og vise publikum og holdkammerater, hvad de kan. Hvad der så kommer i kølvandet, det kan de se på, når det kommer.”

Brian Laudrup
fodboldspiller

 
 
Lise Kissmeyer - Forfatter og foredragsholder - Tlf.: +45 20 85 81 63 - E-mail: lise@kissmeyer.dk