Forside
  Projekt Jagten på glæden
  Baggrundsviden
  Casehistorier
  Test af glæden
Den gule glæde
  Den grønne glæde
  Den røde glæde
  Den blå glæde
  Presseomtale
  Lise Kissmeyer
  Booking af foredrag
  Køb bogen
  Videoer
  Find mere viden
 
 

den røde glæde

SKRIV INDLÆG:
- KOM MED DINE DAGLIGE  ERFARINGER MED DEN RØDE GLÆDE
- HVAD VIRKE R OG HVAD VIRKER IKKE?

1. Hvordan skaber man fællesskab og aktiviteter, der motiverer de unge individualister, der kun opsøger miljøet for at arbejde helt og udelukkende for deres egne interesser?

                                                                    (Lise Kissmeyer, forfatter)

2. Hvordan kan man stimulere at de unge får andre interesser og hobbies og gode frirum, der kan give dem en mere nuanceret hverdag med andre inputs – og så det ikke er computerspil, videoer og andre pacificerende aktiviteter, der fylder deres fritid?

                                                                       (Lise Kissmeyer, forfatter)

KOMMENTER TIDLIGERE INDLÆG

ARKIV TIDLIGERE INDLÆG


 

Det at konkurrere er kæmpe stort for mig. Hvis mit forhold til træneren er godt nok, og jeg samtidig er i daglig konkurrence med mig selv og dem, jeg er oppe imod, kan det få mig til at løbe, hvorhen det skal være. Der er ingen grænser for, hvor det kan få mig hen.”

Peter Gade, badmintonspiller

En god klubtræner skal lave sjov træning – men han skal først og fremmest selv være et åbent menneske. Der skal være plads til alle mennesker, og de skal have det rart med at komme der. Du kan lave mange gode træninger, men hvis ikke der er et rart miljø, er det ligegyldigt. Det vigtigste for spillerne er, at de kan mærke, at du kan lide dem og vil hjælpe og støtte dem.”

Ulrik Wilbek
landstræner – håndbold

20

”Det må ikke komme dertil, at de gør det for pengenes skyld. Derfor siger jeg til de unge, jeg møder i vores camps, at hvis drømmen er berømmelse, biler og penge. Så glem det. Det må aldrig være drivkraften. Drivkraften skal være, at de vil ud på banen, score, spille, drible og vise publikum og holdkammerater, hvad de kan. Hvad der så kommer i kølvandet, det kan de se på, når det kommer.”

Brian Laudrup
fodboldspiller

 
 
Lise Kissmeyer - Forfatter og foredragsholder - Tlf.: +45 20 85 81 63 - E-mail: lise@kissmeyer.dk