Forside
  Projekt Jagten på glæden
  Baggrundsviden
  Casehistorier
  Test af glæden
  Presseomtale
  Lise Kissmeyer
  Booking af foredrag
  Køb bogen
  Videoer
  Find mere viden
 
 

køb bogen

’Jagten på glæden’ udkom den 19. februar 2009.

Bogen kan købes hos udvalgte boghandlere for kr. 100,-

Bogen kan bl.a. købes online på
Syddansk Universitetsforlag: www.universitypress.dk


”Det er få gange i karrieren – kun i nogle få kampe – hvor jeg følte, at jeg ikke kunne gøre noget galt. Alt lykkes, både afleveringer, driblinger og scoring. Der har kun været en håndfuld eller to af den slags oplevelser, hvor jeg har været helt oppe at ringe, og hvor jeg har haft den der lykkefølelse. 

Brian Laudrup
fodboldspiller


 

Det er krævende, men jeg kan nærmest eksplodere og flyve hen over vandet.” ”Jeg har det rigtig godt med mig selv, og det er på sådan nogle tidspunkter, at jeg føler, at det hele giver mening. Når du ligger i vandet, er det, som om at du flyver af sted, fordi det hele går så godt.”

Svømmetalent, SIGMA

Når fodbold er allerbedst, så kontrollerer jeg fodbold, mig selv og omgivelserne. Det jeg vil have skal ske - det sker! Jeg flyver på en sky.”

Fodboldtalent, FCM

20

Kropsfornemmelsen er som beruselse. Men ikke som ved alkohol. Det er en lykkefølelse, hvor du er spændt i hele kroppen. Det er svært at forklare. Det er ubeskriveligt. Men jeg vil håbe, at mange andre oplever det, for så findes det ikke større. Så er al den træning, alle de timer du har lagt i det og alle de op- og nedture, du har haft, det hele værd.”

Brian Laudrup
fodboldspiller

 
 
Lise Kissmeyer - Forfatter og foredragsholder - Tlf.: +45 20 85 81 63 - E-mail: lise@kissmeyer.dk