Forside
  Projekt Jagten på glæden
  Baggrundsviden
  Casehistorier
  Test af glæden
  Presseomtale
  Lise Kissmeyer
  Booking af foredrag
  Køb bogen
  Videoer
  Find mere viden
 
 

find mere viden

De seneste gode bøger med stof til eftertanke, som jeg kan anbefale som inspiration:

Rasmus Ankersen: Opdragelse af en vinder, Turbulenz, 2009

  Tal Ben-Shahar: Happier, McGraw-Hill Publishing Company, 2008

  Henrik Krogh: Fra overlevelse til overskud, Lindhardt og Ringhof, 2009


Liste over anbefalet læsestof – hentet fra bogen, ’Jagten på glæden’

Links til andre hjemmesider:
www.Teamdanmark.dk
 www.Playthegame.org
 www.Teamcopenhagen.dk
 www.DIF.dk
 www.Talent-dk.dk
 www.Idan.dk

Jeg har spillet, siden jeg var en lille dreng, og jeg har altid elsket det og nyder det lige så meget i dag, som jeg gjorde for 20 år siden. Det er så fedt at stå her på landsholdslejren med mine kammerater og hygge sig og lege med bolden. Hvis du kan drive det så vidt, at du kan komme med til VM og EM og spille på landsholdet, så er det et kæmpe privilegium. Jeg har en kæmpe glæde ved det næsten hver eneste dag. Min motivation bygger på noget helt basalt. Jeg har den indre spontane glæde. Ellers havde jeg ikke gidet. Der er kommet et vigtigt element med ind, men den helt banale glæde ved at lege med bolden, er der stadigvæk.”

Niclas Jensen
fodboldspiller


 

Det at konkurrere er kæmpe stort for mig. Hvis mit forhold til træneren er godt nok, og jeg samtidig er i daglig konkurrence med mig selv og dem, jeg er oppe imod, kan det få mig til at løbe, hvorhen det skal være. Der er ingen grænser for, hvor det kan få mig hen.”

Peter Gade, badmintonspiller

En god klubtræner skal lave sjov træning – men han skal først og fremmest selv være et åbent menneske. Der skal være plads til alle mennesker, og de skal have det rart med at komme der. Du kan lave mange gode træninger, men hvis ikke der er et rart miljø, er det ligegyldigt. Det vigtigste for spillerne er, at de kan mærke, at du kan lide dem og vil hjælpe og støtte dem.”

Ulrik Wilbek
landstræner – håndbold

20

”Det må ikke komme dertil, at de gør det for pengenes skyld. Derfor siger jeg til de unge, jeg møder i vores camps, at hvis drømmen er berømmelse, biler og penge. Så glem det. Det må aldrig være drivkraften. Drivkraften skal være, at de vil ud på banen, score, spille, drible og vise publikum og holdkammerater, hvad de kan. Hvad der så kommer i kølvandet, det kan de se på, når det kommer.”

Brian Laudrup
fodboldspiller

 
 
Lise Kissmeyer - Forfatter og foredragsholder - Tlf.: +45 20 85 81 63 - E-mail: lise@kissmeyer.dk