Forside
  Projekt Jagten på glæden
  Baggrundsviden
  Casehistorier
  Test af glæden
  Presseomtale
  Lise Kissmeyer
  Booking af foredrag
  Køb bogen
  Videoer
  Find mere viden
 
 

presseomtale

’Jagten på glæden’ er en nyskabelse. Det er den første bog af sin art. Her et udpluk af omtale og kommentarer.

Du kan høre en grundig halv time om Jagten på glæden i fra P1 fra den 10.5.2009.
P1 Faglitteratur

Du kan også læse anmeldelse af 'Jagten på glæden' i aprilnummeret af magasinet Sportsfan.


Team Danmark
- Pressemeddelelse fra Team Danmark


Berlingske LIVSSTIL
- Omtale på www.fri.dk


Idrættens analyseinstitut
Se anmeldelse i Overblik side 8 


DGI

Se omtale i Udspil side 26


Dansk Orienterings-Forbund
"Jeg mener, at det, set fra Dansk Orienterings-Forbunds side, er den væsentligste udgivelse indenfor talentudvikling, siden vi selv lancerede vores ATK-bog ”Talentets udvikling – fra nybegynder til ekspert” for et års tid siden.

Et must for alle der beskæftiger sig med træning og talentudvikling på alle niveauer!

Jeg har siden 1970’erne været involveret i træning og talentudvikling på alle niveauer indenfor orientering, og jeg arbejder i dag dels som Breddekonsulent, dels som TalentKraftCenter-træner på Sjælland, hvor jeg har fornøjelsen af ca. 40 talentfulde 14-20 årige piger og drenge indenfor orienteringssporten.

Gennem alle årene som træner har ”glæden” og det ”positive træningsmiljø” (mere eller mindre bevidst) været den røde tråd i mit arbejde. Din bog bekræfter mange af de tanker og erfaringer, som jeg selv har gjort mig gennem årene. Men det er første gang, at jeg er stødt på bogens mere systematiske tilgang til glæden, og tanken om de forskellige glædesuniverser og farve-opdelingen, synes jeg, er helt genial!"

Gert Nielsen
Breddekonsulent
Dansk Orienterings-Forbund


 


”Når du er en offentlig person og bliver kendt, bliver der opstillet en kunstig afhængighed, som du ikke kan bruge til noget. Du tænker over, hvad folk skriver og siger, og du bliver på en måde den, de andre siger, du er. Men det giver ikke mening at indrette sit liv på, hvad andre tænker og synes. Halvdelen af de folk ved jo ikke engang noget om det, du laver. Jeg kan ikke sige mig fri for at have tænkt sådan og indrettet mig efter det og blevet afhængig. Men jeg har fundet tilbage til det, der giver værdi for mig.”

Peter Gade, badmintonspiller

 

Der er bare et eller andet inden i mig, der vil være god – og det presser mig allermest! Det er en følelse inden i én. Det er ligesom noget inden i én. Det er det, der får én til at træne.”

Svømmetalent, SIGMA

Det er mest mig selv, der bliver skuffet over mig selv. Så bliver jeg ked af det, og så har jeg det ikke godt, og jeg bliver sur, og det hele er noget møg.”

Svømmetalent, SIGMA

20

Det er hårdt ikke at være så motiveret, som du gerne vil være. Du ser dig selv i en tilstand, du ikke kan lide. Du er nede i et hul, og man har ikke lyst til at være der, og du vil så gerne op.”

Svømmetalent, SIGMA

 
 
Lise Kissmeyer - Forfatter og foredragsholder - Tlf.: +45 20 85 81 63 - E-mail: lise@kissmeyer.dk